Toyota Selection

toyota-selection
toyota-yaris-selection

YARIS

toyota-auris-selection

AURIS

toyota-c-hr-selection

TOYOTA C-HR

toyota-rav-4-selection

RAV4

Toyota Yaris

Száműzzön minden zavaró gondolatot, és adja át magát a vezetés örömének! Dőljön hátra, és élvezze ezt a kényelmes és modern városi autót!

toyota-yaris-selection-szinek
toyota-yaris-selection-szinek
SZÍNEK

A Yaris Selection tökéletes társ a nagyváros forgatagában.


A Selection sorozatban minden Yaris különleges, egyedi utasteret kapott. A műszerfal dekorációs elemei, az ajtóburkolatok – és persze a külső fényezés színét idéző üléskárpitok – stílusos egységet alkotnak.


Yaris Selection Vízkék
A Yaris Selcection Vízkék változat fekete üléskárpitját szürke oldalpárnázás és kék varrás díszíti. Ugyanezeket a kék öltéseket láthatjuk a kormánykerék, a sebességváltó gomb és kézifékkar perforált bőrborításán is, sőt a kék szín a műszerfalon és az ajtók betétein is látványosan megjelenik.
MOTOROK

A Yaris Selection vásárlói kétféle hajtáslánc közül választhatnak.


Az új 1.5 Dual VVT-iE benzines szívómotor 111 lóereje mind a városban, mind pedig a vidéki utakon dinamikusan röpíti az autót – és takarékosan is, hiszen az az erőforrás átlagos üzemanyag-fogyasztása mindössze 4,6 l/100 km.
toyota-yaris-motor
toyota-yaris-selection-technologia
TECHNOLÓGIA

A Yaris Selection modern megoldásai minden utazást biztonságossá és kényelmessé varázsolnak.


A Toyota Safety Sense rendszer segít Önnek, hogy gyorsan reagálhasson a forgalmi helyzetekre, a Toyota Touch 2 multimédia rendszer 7 colos érintőképernyőjén pedig mindent kényelmes közelségben, karnyújtásnyira talál.

Toyota Auris

Az Auris Selection olyan autó, amely még a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégíti. Az ötajtós és a Touring Sports kivitelekhez felvillanyozó fényezéseket rendelhet: Gyöngyház fehér, Burgundi vörös, Gránitszürke, Manhattan szürke és Vízkék.

toyota-yaris-selection-szinek
INTELLIGENS UTASTÉR

A Selection kivitel komfortos és sokoldalú utastere biztosan megnyeri majd a tetszését.


Dőljön hátra a fekete Alcantara kárpitozású, kényelmes ülésben, élvezze a bőrborítás tapintását a hibrid változat kormánykerekén és váltókarján, és hagyja, hogy átjárja az érzés: ez az utastér kifejezetten Önnek készült.

A hihetetlenül praktikus Touring Sports karosszériát is megrendelheti öt Selection kivitelben. Az 1658 literes csomagtérben minden elfér, ami egy hétvégi kalandtúrához kell.

Az Auris exkluzív Selection változatának gazdag felszereltsége és modern technológiái nemcsak kényelmesebbé, hanem biztonságosabbá is teszik az autózást. Az 530 literes csomagtér a hátsó üléssor ledöntésével 1658 literre bővíthető.
FORMA ÉS STÍLUS

A Selection kínálatban olyan tartozékokat talál, amelyek még mutatósabbá varázsolják az Aurist.


Gazdag alapfelszereltségüknek köszönhetően az Auris Selection modellek lenyűgözően modernek, kényelmesek és praktikusak. LED fényszórók, automatikus klímaberendezés, 17 colos könnyűfém keréktárcsák - hogy csak néhány olyan tételt említsünk, amelyek igazán egyéni karakterrel ruházzák fel az autót.

Az öt különleges fényezéssel megrendelhető modellváltozatok karakteres, egyedi külső elemei hatásosan hangsúlyozzák ki az Auris természetes szépségét.

Az Auris Selection stílusos külső elemei Éjfekete színben tündökölnek – például a hátsó légterelővel és cápauszony antennával kiegészített tető, a külső tükörburkolatok, a hűtőmaszk és a küszöbelemek, illetve a Touring Sports változat tetősínjei.
toyota-auris-forma-es-stilus
toyota-auris-hybrid
toyota-auris-selection-hybrid
HYBRID

A hagyományos benzinmotorok mellett az Auris Selection modellekhez a Toyota innovatív full hybrid hajtását is megrendelheti.


Az új hajtáslánc páratlanul alacsony üzemanyag-fogyasztást és kimagasló teljesítményt kínál. A hibrid technológia már hosszú ideje híres a megbízhatóságáról és utánozhatatlanul kifinomult vezetési élményéről.

  • 136 LE A hibrid rendszer összteljesítménye
  • 79 g/km Az ötajtós változat átlagos CO₂-kibocsátása
  • 3,4 l/100 km Az ötajtós változat városi üzemanyag-fogyasztása
TECHNOLÓGIA

MINDENBŐL A LEGMODERNEBBET!


Az Auris Selectiont a legújabb technológiák teszik igazán különlegessé. A Toyota Safety Sense csomag aktív biztonsági rendszerei, a Toyota Touch 2 multimédia rendszer tolatókamerája, vagy a műszeregység színes, 4,2 colos TFT kijelzője mind ugyanazt a célt szolgálják: hogy Ön még magabiztosabban és felszabadultabban autózhasson.
toyota-auris-technologia

Toyota C-HR

Lehet-e még különlegesebb egy autó, ami már eleve olyan lenyűgöző, mint a Toyota C-HR? Fedezze fel a limitált példányszámban kínált Selection változatot, és szeressen bele újra a vezetésbe!

toyota-c-hr-belso-ter
toyota-c-hr-belso-ter-2
MUTASSA MEG EGYÉNISÉGÉT!

Válasszon egyet a Toyota C-HR Selection négyféle fényezéséből, és nyűgözze le vele az egész várost!


Modern karakterével, minőségi kidolgozásával és dizájnjával ez az utastér biztosan megdobogtatja majd a szívét!A Pure és a Platinum kivitelek kényelmes és kifinomult ülésein a természetes és a szintetikus bőrfelületek egyaránt Sötét Bordó árnyalatúak..…míg a Selection Sapphire és a Passion változatok ülésein Világos Bézs felületek gondoskodnak arról, hogy a Toyota C-HR utasterében minden pillanat feledhetetlen élmény legyen.
AHOGY ÖNNEK TETSZIK

A Toyota C-HR Selectiont már első pillantásra különlegessé varázsolja a gyönyörű fényezés:


a Selection Pure változat klasszikus és elegáns Gyöngyházfehér színe, a Selection Platinum kifinomult Higanyezüst árnyalata, a Selection Sapphire különleges és élénk Vízkékje vagy a Selection Passion változat izgalmasan érzéki Tokió Pirosa.

Pure Led első-hátsó világításának és szekvenciális irányjelzőinek köszönhetően a Toyota C-HR éjszaka is azonnal felismerhető, a négy egyedi karosszériaszín pedig még különlegesebbé varázsolja e modellváltozat megjelenését.
toyota-c-hr-kulso
toyota-c-hr-selection-fenyszoro
toyota-c-hr-technologia
toyota-c-hr-technologia-1
TECHNOLÓGIA

Innováció – egyetlen karnyújtásnyira


A Toyota Safety Sense aktív biztonsági rendszer információi és figyelmeztetései a műszerek közt elhelyezett 4,2 colos, színes TFT kijelzőn láthatók.

A Toyota C-HR kínálatában olyan tételek szerepelnek, mint a 8 colos érintőképernyő magyar nyelvű navigációval, az MP3/WMA fájlok lejátszása, USB és Aux csatlakozás, 6 hangszóró, Bluetooth 3.0 a szöveges üzenetek megjelenítésének opciójával, a Bluetooth audio, a tolatókamera, az iPod-integrálás, illetve a Toyota Touch with Go rendszer telepítésének lehetősége.

Toyota C-HR Selection aktív biztonsági rendszere nemcsak az autóban ülők, hanem a többi közlekedő biztonságára is ügyel. Az alapfelszereltség része a gyalogosészleléssel (PD) kiegészített ütközés előtti biztonsági rendszer (PCS), a kormányzási beavatkozással (SC) kiegészített sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA), az adaptív sebességtartó automatika (ACC), az útjelzőtábla-felismerés (RSA), az automatikus távolsági fényszóró (AHB) és a fáradtságra figyelmeztető rendszer (SWS).

RAV 4

Adja át magát a nagyváros lüktetésének, vagy kóstoljon bele a vidéki kalandok váratlan örömeibe – és tegye mindezt egy felvillanyozó SUV volánja mögött, amely lenyűgözi majd kettős természetével.

toyota-rav-4-belso-ter
toyota-rav-4-belso-ter-2
KETTŐS TERMÉSZET

A RAV4 Selection az igazi egyéniségek autója; azok számára alkottuk, akik szeretik spontán ötletekkel felpezsdíteni az eleganciát és a nyugalmat.


Két szembeötlő fényezés közül választhat: az egyik az elegáns ezüstmetál, a másik pedig a sokszínű Tokió piros.

A Selection kínálat minden autóját kivételes intelligencia és kimagasló minőségű kidolgozás jellemzi, amit a bőrkárpitok dombornyomású RAV4 emblémája tanúsít.

A RAV4 Selection Ezüst változat kifinomult fekete bőrüléseit természetes és szintetikus bőrből készült, keresztirányú steppeléssel díszített, Sötét Rózsa árnyalatú betétek egészítik ki.

KÜLSŐ RÉSZLETEK

Finom részletmegoldások


Az egyedi külső fényezés mellett a Selection modellek olyan belső kidolgozást kínálnak, amivel minden felszereltségi szint személyre szabottá válik.

A RAV4 Selection Ezüst modellen feketék a tükörburkolatok, a tetősínek, a lökhárító védőelemei.
toyota-rav-4-kulso
toyota-rav-4-technologia
toyota-rav-4-technologia-1
TECHNOLÓGIA

A RAV4 Selection volánja mögött ülve mindent az ellenőrzése alatt tarthat, és tökéletesen uralhatja az autót.A fontos információk – így a Toyota Safety Sense csomag aktív biztonsági rendszereinek figyelmeztetései is – megjelennek a Toyota Touch 2 multimédia rendszer képernyőjén és a műszeregység 4,2 colos, színes TFT kijelzőjén.


Toyota Touch 2 - 7 colos érintőképernyő, magyar nyelvű navigáció, MP3, WMA, USB, Aux-In, 6 hangszóró, Bluetooth 3.0 a szöveges üzenetek megjelenítésének opciójával, Bluetooth rádió, tolatókamera, iPod integrálás, lehetőség a Toyota Touch with Go navigációs rendszer installálására.

Toyota Safety Sense - Az aktív biztonsági rendszerek forradalmian új összeállítása immár alapfelszereltség: ütközés előtti biztonsági rendszer (PCS) gyalogosészleléssel (PD), akaratlan sávelhagyásra figyelmeztetés (LDA) kormányzási rásegítéssel (SC), adaptív sebességtartó automatika (ACC), jelzőtábla-felismerés (RSA), automatikus távolságifény-vezérlés (AHB), utánfutó kilengésre figyelmeztető rendszer (SWS).

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook