A Lexus ügyfelei a legelégedettebbek a franciáknál is


A L’Argus című vezető francia autósmagazin közzétett egy saját felmérést, amelyben azt vizsgálták, mennyire elégedettek a francia autótulajdonosok járműveikkel. Tízezer beérkezett válaszból szűrték le az eredményt. A kérdések az autók minőségére (összeszerelés, felhasznált anyagok, stb.), illetve megbízhatóságára (tartósság) vonatkoztak.A vizsgálatot az európai autóipari szektorral kapcsolatos versenyképességi felmérésekre szakosodott, Experteye nevű céggel közösen készítették el. Az eredmény szerint Franciaországban is a Lexus autótulajdonosok a legelégedettebbek.

A L’Argus autós magazin felmérésének első helyén mindkét kritérium – minőség és megbízhatóság – szempontjából legendás megbízhatóságáról és legmagasabb szintű kézműves kidolgozottságáról ismert japán Lexus végzett. Minőség tekintetében a 95%-ban környezetbarát hibrid elektromos modelleket értékesítő, és így a világ vezető zöld prémium autómárkájának tekintett Lexus 93.7%-os eredményt ért el, jóval a többi márkára vonatkozó 81.4%-os átlag fölött. A megbízhatósággal kapcsolatos elégedettség terén a Lexus eredménye ugyancsak rendkívül magas: 96.2% volt, míg a többi márka átlaga 85.4%-ot el.

A Lexus egyébiránt világszerte folyamatosan az élen végez az ügyfél-elégedettségi felméréseken, legyen szó az amerikai JD Power US kutatásokról (itt a Lexus 2018-ban sorozatban hetedszer volt első), vagy az európai régiórról: a tulajdonsok szerint nincs jobb a Lexusnál a brit Auto Express Driver Power (itt zsinórban másodszor bizonyult elsőnek a márka), illetve a norvég AutoIndex (a Lexus 2018-ban sorozatban itt is hetedszer volt első) felmérés eredményei szerint sem.

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook