A vadonatúj Toyota Supra

A Toyota bejelentette, hogy a várva várt, 17 év után újjászülető sportautó legenda, a Supra utcai változata a január 14-17. között Detroitban megrendezett Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalon (NAIAS) tartja majd premierjét.

Bár a rendkívüli sportautó hagyományokat ápoló Toyota 2002-ben felhagyott legendás spotkocsi-zászlóshajója, a Supra gyártásával, az autó az év elején a "GR Supra Racing Concept" tanulmányautó képében újra feltűnt a 88. Genfi Autószalonon, bizonyítva a Celica, a GT86 és a Yaris GRMN sportmodelleket is jegyző japán gyártó szándékát, hogy a Supra visszatérésére.

Az új Supra prototípusát álcázó fóliával takarva idén már több ízben is megcsodálhatták a rajongók. Júliusban az Egyesült Királyságban megrendezett Goodwood Festival of Speed teremtett alkalmat a prototípus nemzetközi bemutatkozására, nemrégiben pedig a Supra is részt vett a nürburgringi VLN Hosszútávú Bajnokság 9. futamán, a fejlesztési folyamat részeként teljesítve a versenytávot.
A Toyota tervei szerint az új Supra világszerte a 2019-es év első felében jelenik majd meg a piacokon, Európába és így hazánkba az év második felében érkezhet meg.

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook