A TOYOTA GR SUPRA SUPER GT

A világ leginnovatívabb autógyártójának tartott Toyota ez évben gyakorlatilag mindent vivő, a Rally Világbajnokságot és a Le Mans-i 24 órás versenyt is megnyerő versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing is megjelenik kiállítóként a 2019-es Tokiói Autószalonon. Ennek apropója, hogy a 2019. január 11-13. között megrendezett eseményen lesz először látható a Toyota GR Supra Super GT tanulmányautó.

A TOYOTA GAZOO Racing küldetése, hogy a Toyota a motorsportban való részvétele révén tökéletesítse autóit és munkatársai tudását. A vállalat filozófiája szerint ugyanis a motorsport ideális lehetőséget biztosít a folyamatos fejlődésre és a legújabb technológiák legkeményebb körülmények közötti próbára tétele számára.

A TGR a legmagasabb színvonalú versenysorozatokban áll rajthoz, többek közt a FIA Rally Világbajnokságon (amelyet idén meg is nyert), a FIA Hosszútávú Világbajnokságon (ahol az idény közepén toronymagasan vezet), valamint számos nemzeti rallyn és autóveresenyen. Ahhoz, hogy a motorsportban eredményesen szerepeljen, csúcstechnológiára és magas szintű ismeretekre van szükség.
A TOYOTA GAZOO Racing a 2019-es Tokiói Autószalonra a következő témát választotta: „A múltból a jövőbe”. A rendezvényen a versenyistálló standján kiállított járművek között minden olyan gép szerepel majd, amelyek indulnak a jövő évi nagy futamsorozatokon: a Yaris WRC, a TS050 Hybrid, valamint a 2019-es Lexus LC Nürburgring-specifikációjú változata – sőt a látogatók most a GR Supra Super GT tanulmányautót is megcsodálhatják. Ez már csak azért is izgalmas lehetőség, mert jóllehet egy pályaváltozatot már az idei Genfi Autószalonon is láthatott a nagyközönség, az utcai változat csak röviddel a tokói esemény után, a január 14-17. között Detroitban megrendezett Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalon (NAIAS) tartja majd premierjét.

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook