A Tolerancia fontossága

Csak a napokban kapta fel a Toyota megható karácsonyi kisfilmjét a sajtó és a közösségi média, máris előkerült egy újabb figyelemre méltó Toyota videó.

Szemben a másikkal ez inkább a humorra, mint a torokszorító pillanatokra épít, ám nem kevésbé fontos üzenetet hordoz.

A Toyota a társadalmi felelősségvállalás számos területén aktívan képviselteti magát, ennek egyik kiemelt területe az olimpiai és a paralimpiai mozgalom támogatása. Amellett hogy a Toyota a NOB (Nemzetközi Olimpiai Bizottság) mobilitási partnere, az egyes országok olimpiai válogatottjait is támogatja, így például a MOB (Magyar Olimpiai Bizottság) platina fokozatú támogatója is, de ugyanígy partnere az amerikai válogatottnak is.

Ez utóbbi tényre igyekszik felhívni a figyelmet meglehetősen vicces formában az az amerikai Toyota kisfilm, amely a humor mellett egy rendkívül fontos üzenetet, a tolerancia fontosságát is közvetíti.
Az emlékezetes videót még év elején osztotta meg a japán autógyártó, azonban igazán csak most kapta fel a közösségi média, talán mert az ünnepek közeledtével fogékonyabbak vagyunk az értékes gondolatokra. A film mindenesetre olyan felállással indul, ami akár a karácsonyi asztanál egy a vidám családi hangulatban elmesélt vicc alaphelyzete is lehetne: van a rabbi, a pap, az imám és a buddhista szerzetes…a folytatáshoz azonban meg kell nézni a videót, érdemes: https://www.youtube.com/watch?v=76XBys_HXq4

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook