ITT A TOYOTA COROLLA CLASSIC

A hosszú évek óta rendre a világ legnépszerűbb autójának bizonyuló Toyota Corolla generációváltás előtt áll, a hazai márkakereskedésekbe várhatóan áprilistól érkező új generáció egyszerre váltja majd a mostani, csak szedán változatban elérhető Corollát és az ötajtós és kombi változatban elérhető Aurist.

Éppen ezért a hazánkban is rendkívül népszerű mostani modellváltozat a jövőben Toyota Corolla Classic néven kerül forgalomba, és várhatóan az idei év első negyedévének egyik legjobb vétele lehet.

A legendás megbízhatóságáról ismert Toyota Corolla nem csupán minden idők legnagyobb darabszámban eladott autója (1966 autó több, mint 45 millió darab talált belőle gazdára), de hosszú évek óta a világ legnépszerűbb autójának is bizonyul (rendre 1 millió darab fölötti értékesítéssel).  Az alig több, mint 2 éve megújuláson átesett jelenlegi generációt idén tavasszal követi a legújabb generáció, amely egyszerre lesz a mostani Corolla és Auris utódja. Az áprilisban érkező új Corolla környezetbarát hibrid elektromos hajtással is elérhető lesz (ráadásul rögtön két eltérő teljesítményű hibrid hajtást kínálnak majd hozzá) ami várhatóan hamar a vállalati flották kedvencévé teszi majd.
A mostani generáció népszerűségére való tekintettel ugyanakkor a Toyota úgy döntött, hogy limitált darabszámban (Magyarországra mindössze 100 darab jut majd, miközben tavaly több mint 1200 darab talált gazdára idehaza) Toyota Corolla Classic néven továbbra is kínálatában tartja azt.

A kipróbált modell ráadásul kiemelkedő ár-érték arányt kínál majd, miközben, tekintettel arra, hogy a limitált allokációt várhatóan még az új modell érkezése előtt elkapkodják, a téli időjárási viszonyok figyelembe vételével mindegyikhez ajándék alumínium keréktárcsára szerelt téli kerék szettet is ad majd a gyártó.
A kizárólag készletről rendelhető limitált szériás, 1.6-os szívóbenzines motorral szerelt Corolla Classic számára új felszereltségi szinteket is kidolgozott a Toyota. A belépő válatozat a korábbi Live felszereltségre épülő, azt első sárvédő gumikkal kiegészítő Classic Start elnevezésű modell. Ezt a már rendkívül gazdag feleszereltségi szintet képviselő korábbi Active változatra épülő Classic Live és Classic felszereltség követi. Ezekben már benne van a jövőbemutató aktív biztonsági rendszereket (ütközésmegelőző rendszer, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, jelzőtáblafelismerő rendszer) csokorba foglaló Toyota Safety Sense, a Toyota Touch 2 érintőképernyő, a tempomat, a tolatókamera, a klíma, a Bluetooth kihangosítás, az első ködlámpák és az alumínium keréktárcsák.

A Classic Live esetén a klíma manuális, a Classic esetében pedig automata, ráadásul itt még sárfogó gumi, első-hátsó parkolásérzékelő és ülésfűtés is jár a felszereltséggel.
A Classic Start modell ára 5.220.000 Ft, a Classic Live ára 6.240.000 Ft, míg a Classic felszereltség ára 6.500.000 Ft lesz, ám február végéig a Toyota egyedi promóciót is kínál. Mindhárom felszereltséghez jár az alumínium keréktárcsára szerelt téli abroncs szett, a Classic Startra pedig további 500.000 Ft, a Classic Live és Classic felszereltségre pedig 700.000 Ft kedvezményt kínál a gyártó. Nem túlzás tehát az állítani, hogy a Toyota Corolla limitált szériás sorozata az év elejének egyik legjobb vétele lehet.

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook