A Supra meghódítja az e-motorsportot is

A TOYOTA GAZOO Racing megjelenik az e-motorsport világában a GR Supra Gt Cup elindításával a PlayStation®4 Gran Turismo Sport felületén.

A 17 év után idén visszatérő sportautólegenda, amelynek idei évre allokált 900 példányát pillanatok alatt elkapkodták a jelek szerint nem csak az aszfalton, hanem az éterben is kész a szívek meghódítására.

A TOYOTA GAZOO Racing (TGR) bejelentette, hogy a GR Supra GT Cup for PlayStation 4 (PS4) bevezetésével belép az e-motorsportok világába.

A Gran Turismo Sport - amely az első globális egymárkás verseny – 2019. áprilisában indul.

A Toyota E-motorsport aktivitásainak eredményeként a FIA minősítésű Gran Tourismo Championships hivatalos partnerévé is válik, ami a Gran Turismo valós vezetéses, szimulátoros bajnokság online sorozata, és amit a FIA (Nemzetközi Autósport Szövetség) is elfogad.
A szimulátoros bajnoksághoz készült kedvcsináló videó az alábbi linken tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=3ARwpaaapNI
Az idei évtől az e-motorsportok a TGR motorsport aktivitásainak kiemelt fontosságú részévé válnak, amely keményen dolgozik azon hogy a motorsportot és a sportautókat világszerte még elérhetőbbé, vezetésüket pedig élvezetesebbé tegye mindenki számára.

A rendkívüli motorsport hagyományokkal rendelkező vállalat amely sporttörténetének talán legsikeresebb időszakát éli (2018-as konstruktőri bajnoki a cím a Rally Világbajnokságban és élen álló pozíció a 2019-es évadban a Yaris WRC-vel, a 2019-es Dakar megnyerése a Hilux-szal, a 2018-as Le Mans 24 órás megnyerése és élen álló pozíció a Hosszútávú Világbajnokság 2018/2019-es évadában az 1000 lóerős TS050 hibrid versenygépekkel) azt reméli, hogy az e-motorsportokból nyert tapasztalatok is hozzájárulnak majd ahhoz, hogy még jobb autókat készítsen.
HU Supra tab1
Részletes információk, beleértve az egyes futamok pályáit, a TOYOTA GAZOO Racing GR Supra Cup oldalán, az alábbi linken lesznek elérhetőek: https://toyotagazooracing.com/e-motorsports/ 

A FIA Gran Turismo Championship World Tour 1, a Gran Turismo Sport nyitóeseménye, március 16-án, Párizsban volt. A rendezvényen bizottsági ülés keretében hirdette meg a GR Supra GT Cup versenyt Yamauchi úr (a Polyphony Digital elnöke) és Tetsuya Tada (a GR Supra fejlesztésének főmérnöke). Az eseményt élőben is követni lehetett a GRAN TURISMO TV-n, a hivatalos Gran Turismo YouTube csatornán.

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook