ÚJ KISMÉRETŰ ÁRUSZÁLLÍTÓVAL TÁMAD A TOYOTA

A Toyota vadonatúj európai városi kisáruszállítója, a kompakt PROACE CITY április 30-án áll először reflektorfénybe a Birminghami Haszongépjármű Szakkiállításon. A PROACE CITY révén a Toyota tervei szerint még jelentősebb szereplővé válik a könnyű haszongépjárművek egyre gyarapodó európai szegmensében.

A PROACE közepes áruszállító és a Hilux pickup mellett az új modell jelentősen megerősíti a Toyota jelenlétét a könnyű haszongépjárművek szegmensében.

Az új modellt a Toyota és a PSA Csoport jelenleg is folyamatos együttműködése keretében gyártják majd. Az új PROACE CITY révén a Toyota az eddiginél is fontosabb szereplővé válik a kompakt áruszállítók szegmensében, mivel a vállalat könnyű haszongépjárművei mind népszerűbbnek számítanak a vásárlók körében. Az új PROACE CITY a PROACE közepes méretű áruszállítóhoz és a Hilux pickuphoz csatlakozik a kínálatban, tovább erősítve a Toyota jelenlétét az európai könnyű haszongépjárművek piacán, ahol a kompakt áruszállítók a forgalom mintegy 35 százalékát teszik ki.
Az új PROACE CITY a Toyota és a PSA Csoport sikeres együttműködésének újabb gyümölcse; a PROACE közepes áruszállító-család ugyanezen együttműködés eredményeképpen született.

Az új Toyota PROACE CITY modellről további részleteket (hajtásláncok, karosszériaváltozatok és méretek) a modell globális bemutatója után közöl a vállalat.

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook