DÜBÖRÖG AZ EGYMÁRKÁS TOYOTA SUPRA KUPA

Jóllehet a 17 év után visszatérő sportautólegenda Toyota Supra első példányai csak nyár végén érkeznek ahhoz a 900 szerencsés vásárlóhoz, akik még idén hozzájuthatnak autójukhoz, a TOYOTA GAZOO Racing által elindított GR Supra GT Kupa - az első globális egymárkás versenysorozat a Gran Turismo Sport for PlayStation4 (PS4) autóverseny-szimulátoron – már javában dübörög.

Az idei évtől az e-motorsport is a tavaly Rally Világbajnokságot (WRC), idén pedig Dakart és Hosszútávú Világbajnokságot (WEC) nyerő TOYOTA GAZOO Racing motorsport-aktivitásainak szerves részét képezi, annak érdekében hogy világszerte számos generáció élvezhesse az autóversenyzés és a sportkocsik izgalmát – az ebben rejlő lehetőségeket, a pályafutását szimulátorversenyeken kezdő Michelisz Norbert hazájában senkinek sem kell bemutatni.

A Toyota azt reméli, hogy ezentúl sokkal több Gran Turismo rajongó ismerkedhet meg a GR Supra lenyűgöző képességeivel, és hogy az ő visszajelzéseik is értékes segítséget jelentenek majd a GR Supra további fejlesztéseihez, és így a valódi Supra is egyre tökéletesebbé formálódik az elkövetkező évek során.
Az idén első alkalommal megrendezett GR Supra GT Kupa április és október között zajlik, és míg a 13 online előfutamon a világ bármely részéről bekapcsolódva részt vehetnek a versenyzők, addig a döntőre októberben, a Tokiói Autószalonon megrendezett esemény keretében kerül sor.
A versenyben való részvételhez nem kell más, mint mint egy jogtiszta Gran Turismo Sport for PS4 és PS4 szoftver, valamint jogtiszta GR Supra tulajdoni viszony a Gran Turismo játékban. A versenyben már 6 éves kortól részt lehet venni, a tokiói döntőn való részvétel feltétele ugyanakkor a betöltött 13. életév.
HU Gran turismo tab1
HU Gran turismo tab2
A 4., 5. és 13. futam a fent jelzett időpontok előtt 30 perccel rajtol, mindegyik futamon a start előtt 15 perccel nyílik meg a lehetőség a benevezésre a Gran Turismo SPORT “sports mode” szekciójában.

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook