Toyota Business Plus

A Toyota törekszik arra, hogy az autózással kapcsolatos igényei mellett vállalkozásának tulajdonosi elvárásainak is tökéletesen megfeleljen

A Business Plus révén olyan partnert választ flottája számára, aki soha nem adja fel, sőt új meg új kihívásokat keresve folyamatosan fejlődik.

business-plus

 

A modern formatervezésű, innovatív járművek fejlesztésére irányuló törekvésünk a garancia arra, hogy munkatársainak autózással kapcsolatos igényei mellett vállalkozásának tulajdonosi elvárásainak is tökéletesen megfeleljünk.

Az alacsony üzemanyag-fogyasztás, a környezetvédelmi előnyök, valamint a kedvező adózás és üzemeltetési költségek révén a Toyota Business Plus segít Önnek abban, hogy vállalkozását optimista szemlélettel irányítsa, ami hihetetlenül pozitív eredményeket szül.

 

toyota-business-plus

 

Vállalkozásoknak


Toyota Leasing - cégautó ajánlatok ÁFA visszaigénylési lehetőséggel


A Toyota Leasing üzleti megoldások keretein belül megtalálhatja vállalkozása számára a legkedvezőbb finanszírozási formát. A 2012. január 1-től megváltozott a törvényi szabályozás hatására új lehetőségek nyíltak a finanszírozás területén, ami a cégek számára komoly könnyebbséget jelent és azt eredményezi, hogy kedvezőbb feltételekkel tudják lízingbe venni céges autóikat, ami jelentős megtakarítást jelent a költségvetésükben. A legjelentősebb változás, hogy a törvényben meghatározott módon már személygépjárművek esetén is visszaigényelhető a lízingdíj/bérleti díj áfa tartalma.

A Toyota Pénzügyi Zrt. kedvező és rugalmas megoldásokat kínál a céges autók beszerzéséhez, legyen az személyautó vagy haszongépjármű:

Személygépjármű esetén: Toyota Leasing és Toyota Leasing Plus

Haszongépjármű esetén: Toyota Leasing

Toyota Leasing ajánlatainkat kérje márkakereskedésünktől, ahol további részletes tájékoztatást kaphat az egyes konstrukciók előnyeiről és sajátosságairól.

 

 

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook