0
Co2 akár (g/km)
0
Üzemanyag tartály (l)
0
Kombinált fogyasztás akár (l/100km)

Land Cruiser - Nincs akadály. Nincs kompromisszum. Nincs határ.


A 60 évnyi tervezés és fejlesztőmunka legújabb eredményeként megszületett Land Cruiser 150 volánja mögött stílusosan és komfortosan utazhat – a belvárosból akár egyenesen a vadon mélyére. A modern és mutatós, mégis robusztus terepjáró kabinjában az ülések síkba dönthetők, így a kiváló minőségű belső tér nagyon rugalmasan variálható.

Megállíthatatlan


A Land Cruisert a világon mindenütt sokra becsülik, hiszen már hat évtizede bizonyítja minőségét, tartósságát és megbízhatóságát. E terepjáró kiváló tervezését a vásárlók töretlen elégedettsége tanúsítja; élvonalbeli technológiájával, biztonságával és kompromisszumokat nem ismerő komfortjával a Land Cruiser mára élő legendává vált.

Legyűrhetetlen védelem


A Land Cruiser biztonsági jellemzői felülmúlhatatlanok, így Ön mindig felhőtlenül élvezheti az utazást.

Bárhová eljut


Állandó összkerékhajtása és multi-terrain vezérlőrendszere révén ez az autó bármilyen terepet könnyedén legyűr. A Land Cruiserrel igazi élvezet a kalandozás; mindez az innovatív technológiák bőséges kínálatának köszönhető, amelyek neve mára egybeforrt a Toyota nevével.

Példátlanul kifinomult


A Land Cruiser formás, ugyanakkor robusztus és mozgékony is. A Nappali Világítással (DRL) kiegészített LED fényszórók, az impozáns hűtőrács, a ködlámpák és az alsó légbeömlő a városi utakon és a terepen egyaránt hatásos látványt nyújtanak.


Méretek (3 ajtós)

land-cruiser-3ajtos-meretek

Méretek (5 ajtós)

land-cruiser-5ajtos-meretek

Galéria

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook