Alig öt év telt el forradalmian új, hálózatról is tölthető hybridünk bemutatása óta, és máris megalkottuk a Prius Plug-in Hybrid újabb változatát. Ez a modell igazi forradalmat indít majd el a személyautók piacán, hiszen CO₂-kibocsátása mindössze 23 g/km, átlagos üzemanyag-fogyasztása pedig csupán 1,0 l/100 km. Fedezze fel Ön is az új hybrid-elektromos Toyotában rejlő lehetőségeket!
prius-plug-in-anime-cloud_tcm-3033-845306.gif
23 g/km
CO2-kibocsátás


1.0
l/100 km

átlagos üzemanyag-fogyasztás
toyota-prius-plug-in-hybrid-kibocsatas
A Toyota többi hybridjéhez hasonlóan a Prius Plug-in Hybrid is haladhat benzinmotorral, elektromotorral, vagy egyszerre akár mindkét erőforrással. Fékrendszerének energiavisszanyerő funkciója menet közben is tölti az akkumulátort.
toyota-prius-plug-in-hybrid
toyota-prius-plug-in-hybrid
Az intuitív, csendes és hatékony Prius Plug-in Hybrid a Toyota Prius legújabb generációjára épül, ám annál is dinamikusabb és gazdaságosabb autózást kínál. Tökéletes megoldás azok számára, akik olyan hybridet keresnek, amely – további előnyként – külső áramforrásról is feltölthető.i.

Előnyök

Hatótávolság

50
km/órás sebesség 135 km/h

Elektromos hajtással az autó akár 50 km-t is megtehet; a végsebesség még akkor is 135 km/óra, ha a járművet kizárólag az elektromotor hajtja.

toyota-prius-plug-in-hybrid-hatotavolsag
prius-plug-in-hybrid-fuel-filler_tcm-3033-845317.jpg


Töltési idő

2–3 óra

Az akkumulátor teljes feltöltése alig 2 órát vesz igénybe (Mennekes csatlakozóval), de még a hagyományos otthoni konnektorról is elég
hozzá 3 óra és 10 perc.
toyota-prius-plug-in-hybrid-napelem

Napelem

további 5 km

A tetőn elhelyezett napelem tölti az autó akkumulátorát, 5 kilométerrel növelve a hatótávolságot.
toyota-prius-plug-in-hybrid-napelem
toyota-prius-plug-in-hybrid-klimaberendezes
toyota-prius-plug-in-hybrid-klimaberendezes
toyota-prius-plug-in-hybrid-klimaberendezes
A klímaberendezés időzítő funkciójának köszönhetően autója utasterét mindig tökéletes hőmérsékletűre hűtheti vagy fűtheti – az évszaktól függetlenül.

Technológia

 

A Prius Plug-in Hybrid Matrix LED fényszórói mindig alkalmazkodnak a pillanatnyi útviszonyokhoz. A fénycsóva iránya és ereje a sebességtől és a külső fény intenzitásától függően változik, így a fényszórók a többi autóst sem vakítják el.
toyota-prius-plug-in-hybrid-matrix-led
Az új modell alapfelszereltségének része a Toyota Safety Sense csomag, és az autóhoz Adaptív Sebességtartó Automatikát (ACC) is rendelhet. Ez a rendszer folyamatosan ellenőrzi a követési távolságot, és ha az elöl haladó autó lassít, a berendezés automatikusan fékez. Az új Toyota minden megoldása a praktikumot és a kényelmet szolgálja: a modern utastérben vezeték nélküli töltőt talál okostelefonjához, és a színes Head-Up Display a szélvédőre vetíti a legfontosabb információkat. Ha pedig megnyomja a „Töltés üzemmód” gombját, a benzinmotor elkezdi tölteni az akkumulátort.
prius-plug-in-hybrid-city_tcm-3033-845314.gif
prius-plug-in-hybrid-lamps_tcm-3033-845319.gif
Az új Toyota minden megoldása a praktikumot és a kényelmet szolgálja: a modern utastérben vezeték nélküli töltőt talál okostelefonjához, és a színes Head-Up Display a szélvédőre vetíti a legfontosabb információkat. Ha pedig megnyomja a „Töltés üzemmód” gombját, a benzinmotor elkezdi tölteni az akkumulátort.
toyota-prius-plug-in-hybrid
toyota-prius-hybrid-plug-in-holtterfigyelo

BSM

Holttérfigyelő

toyota-prius-hybrid-plug-in-keresztiranyu-forgalomfigyelo

RCTA

Hátsó keresztirányú forgalomfigyelő

toyota-prius-hybrid-plug-in-parkolast-segito-rendszer

SIPA

Egyszerű parkolássegítő rendszer

A visszapillantó tükrökben jelző holttérfigyelő (BSM), valamint a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő (RCTA) és az egyszerű parkolássegítő rendszer (SIPA) segítségével autója bármilyen forgalmi helyzetre tökéletesen felkészült.

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Tel: +36-1-348-4070
E-mail: info@toyotadelpest.hu

Cím: 1097 Budapest, Gyáli út 42.

 

* A honlapon történő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon szereplő adatok informálisak, azok ajánlatadásnak nem minősülnek, kizárólag tájékoztatási céllal szerepelnek.

 

Nyitva tartás

Szalon:

hétfő-péntek: 08:00-18:00,
szombat: 09:00-13:00,
vasárnap: zárva

Szerviz:

hétfő-péntek: 07:30-17:00,
szombat-vasárnap: zárva

Instagram

Facebook